.


.

.


.

Salt & Mortel en erfaren aktör och trygg partner
För drygt tjugo år sedan tog Michael Adamietz steget från anställd till företagare. Han hade då verkat större delen av sitt yrkesliv inom storkök och restaurangutrustning. Det som började som ett enmansprojekt blev snart en växande verksamhet med succesivt utökad personalstyrka.
Salt & Mortel fick snabbt ryktet om sig att vara en kompetent och pålitlig partner med förmågan att både leda och genomföra projekt från början till slut med stort engagemang och ansvarstagande.

När det numera långa och "trogna" samarbetet med SSP inleddes tog verksamheten fart på riktigt.


Vi förverkligar drömmar
Sedan dess Salt & Mortel projekterat och inrett restauranger, krogar och offentliga miljöer. Ofta driver vi projekten från idé till nyckelfärdig lösning med totalansvar och ibland är vi en del av en större entreprenad. Våra projekt finns utspridda över Sverige och delar av Europa/Asien. Med kunder som O´Learys, SSP och Bastard Burgers för att nämna några, är Salt & Mortel idag en tongivande aktör på marknaden.

Det är med stor kärlek till vårt yrke och glödande passion som vi hjälper våra kunder från drömmar till färdig leverans.
Vi är oerhört tacksamma för att det genom åren blivit en ansenlig mängd väl genomförda projekt och nöjda kunder. 


Framtiden ser ljus ut
Vi kan tacksamt konstatera att framtiden för Salt & Mortel ser mycket positiv ut. Från att ha varit en etablerad och välanlitad leverantör har nu Salt & Mortel positionerat sig som en av de ledade aktörerna i branschen och detta inte bara i Sverige och övriga Norden, vi ökar nu också vår verksamhet ute i Europa och Asien.

I takt med denna expansion ökar också behovet av kompetent och engagerad personal. Så det är med stor tillförsikt på framtiden som vi nu fortsätter arbetet med att bygga ut och stärka Salt & Mortels team.

Följande är viktiga faktorer som möjliggjort vår utveckling och tillväxt.
På Salt & Mortel tar vi våra kunder genom utmaningar och tillsammans förverkligar vi deras drömmar.

ENGAGEMANG >
Varje kund och projekt är unikt vilket är en naturlig del av förutsättningarna när vi sätter upp ett projekt
läs mer här...

STRATEGI >
Utifrån önskemål,  drömmar och förutsättningar sätter vi upp noggran gemonförandeplan 
läs mer här...

PASSION >
På Salt & Mortel förverkligar vi drömmar, även kanske just era?

läs mer här...

EXEMPEL PÅ KUNDER

EXEMPEL PÅ LEVERANTÖRER OCH PARTNERS

.


.

KONTAKTA OSS:
Västra gatan 35 A
442 31 Kungälv

 

BESÖK OSS:
Västra gatan 35 A
442 31 Kungälv